Menu

Grafički dizajn

Uz 30-godišnje iskustvo i svakodnevno usavršavanje, spremni smo Vam ponuditi suvremeni dizajn i vrhunsku offset štampu.
U toj rečenici teško je izreći svu djelatnost Kopriva-grafa, stoga se strpljivo podsjetite na sve tehničke momente u kreiranju, stvaranju, tisku i doradi Vaših tiskovina:

 

Vi želite tiskati katalog proizvoda Vaše firme!
OK.

 

Odaberite proizvode koje želite prezentirati. Angažirajte vrsnog fotografa, aranžera, dizajnera, likovnjaka, grafičkog urednika i stvorite tako zvani "špigl" koji ćete predati tiskaru, zajedno sa fotkama odnosno filmovima i pratećim tekstom, opisom Vaših proizvoda, koje morate predhodno utipkati, provjeriti jezično, pravopisno, te čak, ako je potrebno, lektorski.
Dakle, prema Vašem "špiglu" tj. izboru fotki, izboru pisama i smještaju svega na papir "kopriva-graf" pristupa izradi reprofilmova ili direktno s Vašeg Cd-a snima ploče s kojih će se tiskati Vaš katalog.

 

Sve gornje, ukratko, možete izbjeći u suradnji s "Kopriva-graf-om" koji s Vama u dogovoru, preuzima izradu kompletnog osmišljavanja kataloga.
Slično je i sa ostalim tiskovinama kao npr. reklamni letak, plakat, brošura, knjiga, časopis, slikovnica, tehničke upute za Vaš proizvod, memorandume, listovne papire, vizitkartice, objave vjenčanja, rođenja, i sl. kao i reklamne papirnate vrećice, čvrste kartonske kutije itd., a sve oplemenjeno odgovarajućom kvalitetom papira, boja, plastifikacijom, uvezom i doradom.

 

Grafička priprema obuhvaća kompletnu obradu Vaših zahtjeva i želja.
Utipkavanje tekstova, fotografiranje ili skeniranje fotografija, te njihova profesionalna obrada, odabir vrste, veličine i boje pisama, grafičko oblikovanje cijelokupnog proizvoda, objedinjavanje svih segmenata potrebnih za konačni proizvod, razmještaj svih tih elemenata na proizvod da bi se postigao savršeni omjer teksta, slike i nijanse podloge za proizvod koji ta tiskovina predstavlja.


Usporedi